produk

Panel fasad tembok material pring sing kuwat lan lurus

Katrangan singkat:

Bambu minangka bahan tahan lama kanggo tutup façade. Papan klambi pring apik lan apik rupane. Panel klambi tembok pring REBO® wis nggawe kelas C tahan api, tegese papan kasebut ora gampang diobong. Ana sawetara mupangat saka bahan klambi pring:


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Kayu pring umume digunakake ing konstruksi lan ing njero ruangan, lan dipérang dadi pring njero ruangan lan pring ruangan miturut lokasi aplikasine sing utama. Miturut dununge, umume digunakake kanggo panel tembok, jubin lan langit-langit sing digantung. Kekandelan utama karton yaiku 12mm lan 18mm. Panel tembok pring sing abot minangka produk sing digawe dening perawatan lumahing khusus adhedhasar papan pring abot ing njaba ruangan.

Strong and straight bamboo material wall façade panel (4)

Fitur Produk lan Aplikasi

Klambi tembok bambu minangka produk lengkap saka untaian anyaman untai, sing nduweni ciri khas, yaiku kerapatan tinggi, super kuwat, atose ekstrem, emisi formaldehida rendah (standar Eropa E1). Panel tembok bambu nduweni shrinkage garing lan abuh cilik, ora gampang deformasi, anti-korosi, tahan banyu lan tahan cuaca. Wis stabilitas sing kuat, lan wis ngliwati tes masak 72 jam. Umume digunakake ing dekorasi tembok villa, hotel lan klub. Panel tembok pring sing abot uga misuwur banget ing dekorasi taman pribadi, kanggo ciri lingkungan sing ramah lingkungan.

Strong and straight bamboo material wall façade panel (5)

Rincian Produk

Bambu minangka bahan tahan lama kanggo tutup façade. Papan klambi pring apik lan apik rupane. Panel klambi tembok pring REBO® wis nggawe kelas C tahan api, tegese papan kasebut ora gampang diobong. Ana sawetara mupangat saka bahan klambi pring:

Strong and straight bamboo material wall façade panel (1)

1) Katon alami lan asri

Strong and straight bamboo material wall façade panel (2)

2) Awet banget, stabil lan kuwat

3) Tahan geni (Kelas B)

Strong and straight bamboo material wall façade panel (3)

4) Very terus lan awet

Parameter Produk

Spesifikasi 1850 * 140 * 18mm / 1850 * 140 * 20mm
Konten Kelembapan 6% -15%
4h Tingkat Ekspansi Ketebalan Rebus 10%
Kapadhetan 1.2g / cm³

Data Teknis

Item Tes

Asil Tes

Standar Tes

Brinell atose

107N / mm²

EN 1534: 2011

Kekuwatan mlengkung

87N / mm²

EN 408: 2012

Modulus elastisitas lentur (nilai rata-rata)

18700N / mm²

EN 408: 2012

Awet

Kelas 1 / ENV807 ENV12038

EN350

Gunakake kelas

Kelas 4

EN335

Reaksi kanggo murub

Bfl-s1

EN13501-1

Resistensi slip

(Uji ramp wet-oil)

R10

DIN 51130: 2014

Resistensi slip (PTV20)

86 (Garing), 53 (Basah)

CEN / TS 16165: 2012 Lampiran C

Kualifikasi Produk

Hot pressure (4)

Mesin pamisah

Hot pressure (5)

Mesin sing remove njaba lan njero kulit saka pring

Hot pressure  (1)

Mesin Karbonisasi

Hot pressure  (2)

Mesin Pencet Panas

Hot pressure  (3)

Mesin Pemotong (potong papan amba dadi panel)

Hot pressure  (4)

Mesin Sanding

Hot pressure  (5)

Mesin Penggilingan

Hot pressure  (6)

Jalur Minyak

Ngirim, Pengiriman lan Layanan Sawise

Kabeh barang biasane dikemas karo palet lan dikirim menyang wadhah segara.

Produk REBO pring M / D SERIES duwe wektu jaminan telung puluh taun (Residen) lan rong puluh taun (Komersial). Kanggo informasi luwih lengkap, coba hubungi kita.

Hot pressure  (7)
Hot pressure  (8)

FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka pabrikan. Pabrik kita dununge ing Nanjing Town, Zhangzhou City, Fujian
Sugeng rawuh ing pabrik kita.

P2. Apa jinis produk sampeyan?
A: Pring anyaman pring. Iki minangka jinis bahan decking.

P3. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo panel pring?
A: Ya, sambutan kanggo takon conto sampel

P4. Apa MOQ?
A: Biasane kita butuh 300 m2

P5. Apa ana produk sing digawe khusus?
A: Nggih. Mangga dihubungi kanthi luwih lengkap babagan rincian liyane.

P6. Apa periode jaminan?
A: Kita nawakake garansi 30 taun kanggo produk.

P7. Kepiye cara ngrampungake klaim kasebut?
A. Produk kita diterusake ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan standar inspeksi kualitas ilmiah. Yen keluhan pelanggan (Residen utawa Komersial) digawe sajrone rong taun wiwit tanggal tuku asli saka kita. kita bakal duwe hak kanggo ndandani cacat utawa nyedhiyakake produk kasebut kanthi gratis menyang pembeli asli, kalebu biaya penggantian tenaga kerja lan pengiriman barang lokal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita