produk

Lantai ruangan bambu berkarbonisasi berkarbonasi lan kuat

Katrangan singkat:

Umume papan dek pring REBO dibangun kanthi papan 1,86 m, 2.2m lan 2,5m utawa luwih (6,1, 7.2, 8,2 kaki), lan dawa sing populer regane premium. Antarane dawa kasebut, 1,86 m yaiku standar standar sing paling apik lan dawa sing digunakake akeh. Nggunakake papan dawa sing luwih cekak bisa ngirit 25% ing dek.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Papan dek bambu nduweni macem-macem ciri: kuwat, hard, kerapatan dhuwur, stabilitas dhuwur, awet, lsp. Karakteristik kaya ngono ndadekake materi kasebut misuwur banget ing jagad iki. Luwih penting, iki minangka bahan sing ramah lingkungan sing nyuda pemotongan kayu kanthi gedhe, amarga pring duwe periode tuwuh sing cepet lan bisa ngasilake maneh sawise nglereni, nanging kayu duwe periode tuwuh sing dawa banget (luwih saka 25 taun), ngethok aggresif kayu bakal ngrusak alas lan lingkungan kanthi ala. Mula saka iku bahan pring akeh digunakake ing pirang-pirang bidang saiki.

Strong and density carbonized bamboo outdoor flooring (5)
Strong and density carbonized bamboo outdoor flooring (6)

Fitur Produk lan Aplikasi

Cetha manawa kayu tropis ora dingerteni amarga alasan ekologis. Bebener nuduhake manawa papan dek decong Bambu REBO® memenuhi kabeh persyaratan: Kelas diklasifikasikake ing kelas daya tahan 1 lan nggunakake kelas 4 miturut EN350 / EN335, kanthi kelas Bfl-s1 kelas geni miturut EN 13501-1. Papan kasebut memenuhi standar E1 Eropa, emisi formaldehida ing udakara 0,05 mg / m3 miturut EN 717-1. Bambu sejatine luwih kuwat lan awet tinimbang kayu, sing dadi bahan bangunan sing ideal kanggo ruang keluarga ing njaba kayata geladhak lan teras.

Strong and density carbonized bamboo outdoor flooring (1)
Strong and density carbonized bamboo outdoor flooring (2)

Rincian Produk

Umume papan dek pring REBO dibangun kanthi papan 1,86 m, 2.2m lan 2,5m utawa luwih (6,1, 7.2, 8,2 kaki), lan dawa sing populer regane premium. Antarane dawa kasebut, 1,86 m yaiku standar standar sing paling apik lan dawa sing digunakake akeh. Nggunakake papan dawa sing luwih cekak bisa ngirit 25% ing dek. Dadi aja mikir manawa maneh iku paling apik. REBO nyaranake sampeyan njupuk dawa 1,86 m, sing misuwur ing jagad internasional. Proses penetapan karbonisasi lan panas unik REBO nggawe dek sing padhet, ramah lingkungan, stabil lan awet. Sistem kepala lidah lan alur nawakake metode gabungan sing luwih gampang. Sisih alur bisa dipasang kanthi klip stainless steel lan nuduhake tampil sing apik tanpa ndeleng klip.

Strong and density carbonized bamboo outdoor flooring (3)
Strong and density carbonized bamboo outdoor flooring (4)

Parameter Produk

Spesifikasi 1850 * 140 * 18mm / 1850 * 140 * 20mm
Konten Kelembapan 6% -15%
4h Tingkat Ekspansi Ketebalan Rebus 10%
Kapadhetan 1.2g / cm³

Data Teknis

Item Tes

Asil Tes

Standar Tes

Brinell atose

107N / mm²

EN 1534: 2011

Kekuwatan mlengkung

87N / mm²

EN 408: 2012

Modulus elastisitas lentur (nilai rata-rata)

18700N / mm²

EN 408: 2012

Awet

Kelas 1 / ENV807 ENV12038

EN350

Gunakake kelas

Kelas 4

EN335

Reaksi kanggo murub

Bfl-s1

EN13501-1

Resistensi slip

(Uji ramp wet-oil)

R10

DIN 51130: 2014

Resistensi slip (PTV20)

86 (Garing), 53 (Basah)

CEN / TS 16165: 2012 Lampiran C

Kualifikasi Produk

Hot pressure (4)

Mesin pamisah

Hot pressure (5)

Mesin sing remove njaba lan njero kulit saka pring

Hot pressure  (1)

Mesin Karbonisasi

Hot pressure  (2)

Mesin Pencet Panas

Hot pressure  (3)

Mesin Pemotong (potong papan amba dadi panel)

Hot pressure  (4)

Mesin Sanding

Hot pressure  (5)

Mesin Penggilingan

Hot pressure  (6)

Jalur Minyak

Ngirim, Pengiriman lan Layanan Sawise

Kabeh barang biasane dikemas karo palet lan dikirim menyang wadhah segara.

Produk REBO pring M / D SERIES duwe wektu jaminan telung puluh taun (Residen) lan rong puluh taun (Komersial). Kanggo informasi luwih lengkap, coba hubungi kita.

Hot pressure  (7)
Hot pressure  (8)

FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka pabrikan. Pabrik kita dununge ing Nanjing Town, Zhangzhou City, Fujian
Sugeng rawuh ing pabrik kita.

P2. Apa jinis produk sampeyan?
A: Pring anyaman pring. Iki minangka jinis bahan decking.

P3. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo panel pring?
A: Ya, sambutan kanggo takon conto sampel

P4. Apa MOQ?
A: Biasane kita butuh 300 m2

P5. Apa ana produk sing digawe khusus?
A: Nggih. Mangga dihubungi kanthi luwih lengkap babagan rincian liyane.

P6. Apa periode jaminan?
A: Kita nawakake garansi 30 taun kanggo produk.

P7. Kepiye cara ngrampungake klaim kasebut?
A. Produk kita diterusake ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan standar inspeksi kualitas ilmiah. Yen keluhan pelanggan (Residen utawa Komersial) digawe sajrone rong taun wiwit tanggal tuku asli saka kita. kita bakal duwe hak kanggo ndandani cacat utawa nyedhiyakake produk kasebut kanthi gratis menyang pembeli asli, kalebu biaya penggantian tenaga kerja lan pengiriman barang lokal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk