Warta

carane nginstal decking pring

Lantai pring sing abot uga diarani lantai sutra pring. Iki digawe saka serat pring berkualitas tinggi lan ditekan kanthi pirang-pirang ewu ton teknologi tekanan tinggi. Pilihan saka lantai pring jinis iki luwih apik tinimbang jubin pring sing biasa. Iki minangka jinis papan gawean pring sing anyar, njupuk pring minangka bahan baku lan diproses miturut prinsip proses pabrikan saka kayu gabungan. Ana papat profil permukaan ndhuwur REBO decking:
1. MF021 / DF021: desain permukaan rata
2. MF121 / DF121: desain permukaan alur gelombang cilik
3. MF321 / DF321: desain permukaan alur gelombang gedhe
4. MF621 / DF621: desain permukaan alur cilik
Pelanggan bisa milih gaya sing disenengi. 

newsimg

Kanggo nginstal decking pring ruangan kanthi luwih apik, ana sawetara aksesoris sing dibutuhake: 
1. Gabung:minangka basis sadurunge nginstal decking. Kayu, logam, bahan pring, kabeh ora apa-apa, apa wae sing sampeyan butuhake.

2. Klip lan Sekrup:bahan stainless steel. Kanggo decking clip, REBO nyaranake klip DC05 (gambar pertama), luwih kuat genggeman, celah ing antarane papan kasebut udakara 6-7mm. Kanggo klip siding, sampeyan bisa nggunakake DC06 (gambar nomer loro) kanggo instalasi sing apik.

Clips and Screws (2)
Clips and Screws (1)

3. Saw Listrik

Electric-Saw

4. Pita baja  

Steel-Tape

5. Tataran Semangat

Rubber-Hammer

6. Pethel Karet 

tRubber-Hammer

7. Driver Sekrup Listrik

Electric-Screw-Driver

Preparasi
1. Sadurunge dipasang, mangga tetepake produk ing papan sing garing lan papan, aja nganti sunar srengenge lan udan. 
2. Sadurunge dipasang, ngresiki papan kerja, priksa manawa dhasarane rata lan stabil, saluran wis lancar lan sesuai karo sarat desain konstruksi. 
3. Gabungan kudu dipasang ing blok semen sing stabil utawa kothak semen. Priksa slope decking 1-2 derajat saka level supaya bisa ngeculake banyu. 
4. Jarak antawisipun gabung kedah antawis 450 dumugi 500mm. Kanthi dek 1860mm dawane kudu min.5 gabung. 
5. Jarak saka lantai menyang sisih ngisor dek kudu 80-150mm. 

Ing ngisor iki minangka Guilds Instalasi kanggo referensi:
1. Instalasi dhasar: rong cara kanggo referensi sampeyan 

1) Minimal: Kothak semen ing sangisore joists

img

2) Profesional: Gunakake gabungan lapisan kaping pindho ing ubin semen kanggo stabilitas jangka panjang 

img2

2. Kepala dikombinasi: REBO decking bambu dirancang nganggo endhas lidah lan alur, dadi papan loro bisa digandhengake kanthi gampang banget.

imgsaiofhauinews

3. Cara Instalasi Sisih: Sampeyan bisa nggunakake DC 06 kanggo miwiti lan mungkasi. papan bisa digandhengake kanthi gampang banget.

how to install the bamboo decking (1)

4. Decking kanthi alur simetris ing rong sisih dawa bisa diatasi bebarengan karo klip DC05 menyang bolongan. Jarak antarane papan kira-kira 6-7mm sawise instalasi. 

how to install the bamboo decking (2)

Ing kene sawetara pelanggan bakal bingung babagan kesenjangan ing antarane rong papan. Napa kudu ana sawetara celah cilik ing antarane? Kaya sing dingerteni, kanggo decking ruangan, bakal ana tingkat ekspansi lan panyusutan ing ngisor sinar srengenge lan udan, mula ana jurang cilik supaya papan kasebut cocog karo iklim sing beda-beda.

imgnews (2)
imgnews (3)
imgnews (1)

Kanggo informasi luwih lengkap, wenehana dihubungi ~


Wektu kiriman: Mei-07-2021