Warta

Perawatan dekking pring – tips reresik lan perawatan

Bambu minangka jinis suket sing kuat sing cocog kanggo nggawe teras lan papan dek sing atos banget. Dek pring ndadekake kebon sampeyan katon alami lan asri. Lantai pring abot ing njaba nggunakake bahan pring sing paling apik, lan digawe kanthi teknologi pamrosesan sing ketat. Lantai pring sing abot ora beracun, ora ambu, tenan lan stabil, lan tahan kanggo serangga. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo ajang ruangan, kayata taman, komunitas, alun-alun, lsp.
Nanging, jubin pring ruangan bisa dadi reged lan greyish suwe-suwe. Reresik lan perawatan sing bener penting supaya dek tetep ayu.

1. Napa penting nggawe perawatan?
Ana akeh faktor sing bakal mengaruhi papan dek, kayata godhong, serbuk sari, es, udan utawa sinar srengenge. Kondisi cuaca sing beda-beda ing macem-macem papan duwe pengaruh banget ing tampilan papan pring. Ing kahanan kaya ngono, papan dek bisa dadi reged, warna luntur lan bisa uga entuk serpihan lan retakan. Dadi penting banget kanggo njaga perawatan supaya dek sampeyan ing kahanan sing apik.

newsimg (2)
newsimg (1)

2. Kepiye carane njaga? 
Papan dek bambu, kayata dek kayu atos tropis, perlu dikelola nganggo minyak dhasar banyu (kayata lenga Woca) paling ora setaun sepisan. REBO menehi saran yen sampeyan kudu njaga perawatan sing resik lan gampang sawise dipasang papan dek, amarga sawetara goresan bakal ditindakake sajrone instalasi.
Mangkene sawetara tips kanggo referensi:
Kaping pisanan, sampeyan kudu milih sawetara alat sing cocog kanggo ngresiki papan.

newsimg

1) Ngresiki papan dek: wisuh nganggo banyu utawa nggunakake luwih resik kanggo nyingkirake mucedine lan rereget banjur resiki nganggo sikat.

singlenews (2)

2) Priksa manawa papan decking dadi garing kanthi alami lan olesake lenga adhedhasar banyu ing njaba ruangan.

singlenews (1)

3) Lindhungi wilayah sing dikelola nganti lenga dadi alami kanthi alami.

singlenews (5)

Iki kontras warna seri REBO M (medium karbonisasi) lan seri D (karbonisasi jero) 

singlenews (4)
singlenews (3)

Pangopènan jubin kayu pring abot ing njaba kanthi rutin bisa njaga efek umum saka lantai, lan ora angel dijaga. Dadi, yen sampeyan pengin dek katon ayu kaya sadurunge, pangopènan perlu banget. Iki gampang banget kanggo sampeyan, bener? Kanggo informasi luwih lengkap, coba hubungi kami.


Wektu kiriman: Mei-07-2021