produk

Strand tekanan panas tenunan papan dek pring

Katrangan singkat:

Lumahing kayu laminasi pring duwe tekstur alus lan lurus. Papan kasebut nduweni tekstur pring alami. Kajaba iku, strukture beda, lan efek dekorasi uga beda. Yen dibandhingake karo kayu padat umume, kekuwatan mekanik saka pring laminasi luwih dhuwur, lan koefisien shrinkage luwih cilik. REBO decking ruangan kasusun saka pring karbonat 18mm kandel, wis diminyaki lan nganggo klip sisih.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Bambu anyaman untai diproduksi liwat proses khusus sing nggunakake 100% Bambu Moso, dadi luwih angel lan awet tinimbang pring biasa. it luwih kuwat lan luwih angel tinimbang alas. Bambu anyaman untai minangka salah sawijining pilihan jubin paling angel sing kasedhiya, luwih angel tinimbang kayu keras tradisional. Dekorasi lan juburan pring anyaman srand luwih tahan lembab tinimbang jubin pring liyane lan bahan liyane. REBO decking pring bakal dadi pilihan materi sing cocog kanggo sampeyan.

Hot pressure strand woven bamboo decking board

Fitur Produk lan Aplikasi

Hot pressure (1)

Papan bambu nduweni diameter cilik, tembok berongga lan landhep gedhe, lan komposisine struktural beda banget karo kayu. Kekuwatan lan kepadatan pring luwih dhuwur tinimbang kayu biasa, mula kekuwatan produk papan pring luwih gedhe tinimbang produk kayu biasa. Papan pring duwe tekstur lurus lan lancar, warna sing gampang, gampang dipasang, dicelup lan karbonisasi. Pring bisa diproses dadi solusi sing apik banget kanggo mbukak area njobo kayata kolam renang, teras, lan trotoar.

Rincian Produk

Lumahing kayu laminasi pring duwe tekstur alus lan lurus. Papan kasebut nduweni tekstur pring alami. Kajaba iku, strukture beda, lan efek dekorasi uga beda. Yen dibandhingake karo kayu padat umume, kekuwatan mekanik saka pring laminasi luwih dhuwur, lan koefisien shrinkage luwih cilik. REBO decking ruangan kasusun saka pring karbonat 18mm kandel, wis diminyaki lan nganggo klip sisih. Kabeh patang pojokan diresiki, dadi gampang lan kepenak mlaku ing jubin pring. Sawise dek pring wis dipasang, papan tetep rada dipisahake supaya banyune ora stagnan lan udhara bisa muter. Panel njaba pring duwe sisih sing alus lan diukir kanthi lapisan non-slip. Uga bisa diinstal kanthi kapisah ing loro-lorone.

Hot pressure (2)
Hot pressure (3)

Parameter Produk

Spesifikasi 1850 * 140 * 18mm / 1850 * 140 * 20mm
Konten Kelembapan 6% -15%
4h Tingkat Ekspansi Ketebalan Rebus 10%
Kapadhetan 1.2g / cm³

Data Teknis

Item Tes

Asil Tes

Standar Tes

Brinell atose

107N / mm²

EN 1534: 2011

Kekuwatan mlengkung

87N / mm²

EN 408: 2012

Modulus elastisitas lentur (nilai rata-rata)

18700N / mm²

EN 408: 2012

Awet

Kelas 1 / ENV807 ENV12038

EN350

Gunakake kelas

Kelas 4

EN335

Reaksi kanggo murub

Bfl-s1

EN13501-1

Resistensi slip

(Uji ramp wet-oil)

R10

DIN 51130: 2014

Resistensi slip (PTV20)

86 (Garing), 53 (Basah)

CEN / TS 16165: 2012 Lampiran C

Kualifikasi Produk

Hot pressure (4)

Mesin pamisah

Hot pressure (5)

Mesin sing remove njaba lan njero kulit saka pring

Hot pressure  (1)

Mesin Karbonisasi

Hot pressure  (2)

Mesin Pencet Panas

Hot pressure  (3)

Mesin Pemotong (potong papan amba dadi panel)

Hot pressure  (4)

Mesin Sanding

Hot pressure  (5)

Mesin Penggilingan

Hot pressure  (6)

Jalur Minyak

Ngirim, Pengiriman lan Layanan Sawise

Kabeh barang biasane dikemas karo palet lan dikirim menyang wadhah segara.

Produk REBO pring M / D SERIES duwe wektu jaminan telung puluh taun (Residen) lan rong puluh taun (Komersial). Kanggo informasi luwih lengkap, coba hubungi kita.

Hot pressure  (7)
Hot pressure  (8)

FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka pabrikan. Pabrik kita dununge ing Nanjing Town, Zhangzhou City, Fujian
Sugeng rawuh ing pabrik kita.

P2. Apa jinis produk sampeyan?
A: Pring anyaman pring. Iki minangka jinis bahan decking.

P3. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo panel pring?
A: Ya, sambutan kanggo takon conto sampel

P4. Apa MOQ?
A: Biasane kita butuh 300 m2

P5. Apa ana produk sing digawe khusus?
A: Nggih. Mangga dihubungi kanthi luwih lengkap babagan rincian liyane.

P6. Apa periode jaminan?
A: Kita nawakake garansi 30 taun kanggo produk.

P7. Kepiye cara ngrampungake klaim kasebut?
A. Produk kita diterusake ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan standar inspeksi kualitas ilmiah. Yen keluhan pelanggan (Residen utawa Komersial) digawe sajrone rong taun wiwit tanggal tuku asli saka kita. kita bakal duwe hak kanggo ndandani cacat utawa nyedhiyakake produk kasebut kanthi gratis menyang pembeli asli, kalebu biaya penggantian tenaga kerja lan pengiriman barang lokal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk