produk

Daya tahan ruangan tahan bantalan ruangan njaba gedhe

Katrangan singkat:

Papan decking pring REBO® wis disertifikasi kanggo daya tahan Kelas 1 (awet banget) lan nggunakake Kelas 4 (kanthi lemah lan / utawa banyu seger). Iki nduweni ciri sing padha karo kayu keras. Atose brinell malah luwih dhuwur tinimbang kayu. Sisih alur nggawe instalasi luwih gampang, kanthi klip stainless steel.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Bambu duwe akeh mupangat lan fitur ekonomi lan ekologis. Pring minangka tanduran sing tuwuh cepet ing saindenging jagad. Iki grapyak banget kanggo lingkungan lan nyuda potongan kayu sing akeh. Papan dek pring REBO digawe saka serat pring sing dikompresi lan diolah nganggo suhu tinggi, karbonisasi jero lan teknologi pencet panas, sing nggawe papan awet, lurus, keras lan kuwat. Dekor pring REBO ditampilake lumahing tahan slip (R10), sing cocog kanggo bocah, ingon-ingon, lan liya-liyane.

High durability slip resistant bamboo outdoor decking (6)

Fitur Produk lan Aplikasi

Papan dek pring REBO® stabil banget sawise perawatan thermo digabungake karo tali pring sing ngremuk. Perawatan panas khusus lan proses sing dikompresi nggawe papan dadi ciri tahan lama paling dhuwur, sing awet banget ing macem-macem iklim. Sanajan wis pirang-pirang taun, papan pring tetep lurus, papane dadi werno abu-abu kanthi alami, katon tetep stabil. Papan pring REBO® cocog banget kanggo aplikasi ruangan, lan umume digunakake ing papan dek, jubin ruangan, teras, teras, balkon, proyek kotamadya, lsp.

Rincian Produk

High durability slip resistant bamboo outdoor decking (2)
High durability slip resistant bamboo outdoor decking (3)

Papan decking pring REBO® wis disertifikasi kanggo daya tahan Kelas 1 (awet banget) lan nggunakake Kelas 4 (kanthi lemah lan / utawa banyu seger). Iki nduweni ciri sing padha karo kayu keras. Atose brinell malah luwih dhuwur tinimbang kayu. Sisih alur nggawe instalasi luwih gampang, kanthi klip stainless steel. Klip kasebut dilebokake ing alur ing sisih lan digandheng menyang sub gabung, mula papan kasebut tetep diatasi. Kanthi metode iki, klip ora bisa dideleng lan katon tampan. Lahane desain profil gelombang gedhe lan endhas bisa dadi sistem datar utawa T&G.

High durability slip resistant bamboo outdoor decking (5)
High durability slip resistant bamboo outdoor decking (4)

Parameter Produk

Spesifikasi 1850 * 140 * 18mm / 1850 * 140 * 20mm
Konten Kelembapan 6% -15%
4h Tingkat Ekspansi Ketebalan Rebus 10%
Kapadhetan 1.2g / cm³

Data Teknis

Item Tes

Asil Tes

Standar Tes

Brinell atose

107N / mm²

EN 1534: 2011

Kekuwatan mlengkung

87N / mm²

EN 408: 2012

Modulus elastisitas lentur (nilai rata-rata)

18700N / mm²

EN 408: 2012

Awet

Kelas 1 / ENV807 ENV12038

EN350

Gunakake kelas

Kelas 4

EN335

Reaksi kanggo murub

Bfl-s1

EN13501-1

Resistensi slip

(Uji ramp wet-oil)

R10

DIN 51130: 2014

Resistensi slip (PTV20)

86 (Garing), 53 (Basah)

CEN / TS 16165: 2012 Lampiran C

Kualifikasi Produk

Hot pressure (4)

Mesin pamisah

Hot pressure (5)

Mesin sing remove njaba lan njero kulit saka pring

Hot pressure  (1)

Mesin Karbonisasi

Hot pressure  (2)

Mesin Pencet Panas

Hot pressure  (3)

Mesin Pemotong (potong papan amba dadi panel)

Hot pressure  (4)

Mesin Sanding

Hot pressure  (5)

Mesin Penggilingan

Hot pressure  (6)

Jalur Minyak

Ngirim, Pengiriman lan Layanan Sawise

Kabeh barang biasane dikemas karo palet lan dikirim menyang wadhah segara.

Produk REBO pring M / D SERIES duwe wektu jaminan telung puluh taun (Residen) lan rong puluh taun (Komersial). Kanggo informasi luwih lengkap, coba hubungi kita.

Hot pressure  (7)
Hot pressure  (8)

FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka pabrikan. Pabrik kita dununge ing Nanjing Town, Zhangzhou City, Fujian
Sugeng rawuh ing pabrik kita.

P2. Apa jinis produk sampeyan?
A: Pring anyaman pring. Iki minangka jinis bahan decking.

P3. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo panel pring?
A: Ya, sambutan kanggo takon conto sampel

P4. Apa MOQ?
A: Biasane kita butuh 300 m2

P5. Apa ana produk sing digawe khusus?
A: Nggih. Mangga dihubungi kanthi luwih lengkap babagan rincian liyane.

P6. Apa periode jaminan?
A: Kita nawakake garansi 30 taun kanggo produk.

P7. Kepiye cara ngrampungake klaim kasebut?
A. Produk kita diterusake ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan standar inspeksi kualitas ilmiah. Yen keluhan pelanggan (Residen utawa Komersial) digawe sajrone rong taun wiwit tanggal tuku asli saka kita. kita bakal duwe hak kanggo ndandani cacat utawa nyedhiyakake produk kasebut kanthi gratis menyang pembeli asli, kalebu biaya penggantian tenaga kerja lan pengiriman barang lokal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk