produk

Dek jubin ruangan bambu sing ramah lingkungan

Katrangan singkat:

Produk REBO pring digawe saka serat pring alami, kanthi proses penekan panas lan karbonisasi 2700 ton, sing nggawe papan awet, keras, lan kuwat. Decking bambu dadi saya populer ing pasar internasional. Lumahing minangka profil gelombang cilik kanthi punggung utawa alur.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Pring ruangan minangka pring sing wis diatur maneh. Bahan baku kanggo jogan pring abot ing njobo yaiku pring moso sing bisa dianyari, sing ramah lingkungan banget. Lantai pring abot ing njaba ruangan biasane diolah kanthi suhu panas lan tekanan dhuwur. Mula, kerapatan jubin pring abot ing njaba luwih dhuwur tinimbang jubin pring lan jubin kayu biasa.

Environmentally friendly sustainable bamboo outdoor flooring deck (8)
Environmentally friendly sustainable bamboo outdoor flooring deck (9)

Fitur Produk lan Aplikasi

Environmentally friendly sustainable bamboo outdoor flooring deck (1)

Keberlanjutan minangka salah sawijining tujuan REBO, nggawe REBO Bambu minangka kasunyatan.

Ana pirang-pirang faktor sing akeh wong milih produk anyaman untai kanggo bangunan lan dekorasi. Fitur utama jubin pring ruangan yaiku:

Environmentally friendly sustainable bamboo outdoor flooring deck (2)

1) Ora ana warping, ora retak, resistensi slip.

Environmentally friendly sustainable bamboo outdoor flooring deck (3)

2) Tahan banyu, papan pring REBO dites ing kahanan banyu lan ditindakake Kelas 4, sing cocog kanggo eksterior, kena banyu lemah lan banyu seger.

Environmentally friendly sustainable bamboo outdoor flooring deck (4)

3) Ora ana cetakan, ora ana serangga serangga.

Environmentally friendly sustainable bamboo outdoor flooring deck (5)

4) Tahan hawa ekstrim lan iklim sing beda

singli

5) Ramah lingkungan, ngirit sumber daya alas.

Rincian Produk

Produk REBO pring digawe saka serat pring alami, kanthi proses penekan panas lan karbonisasi 2700 ton, sing nggawe papan awet, keras, lan kuwat. Decking bambu dadi saya populer ing pasar internasional. Lumahing minangka profil gelombang cilik kanthi punggung utawa alur. Dawane standar yaiku 1860mm, jembar standar is140mm, kekandelan is18mm. Mesthine, kekandelan bisa 20mm lan luwih akeh. Iku gumantung karo panjaluk pelanggan.

Environmentally friendly sustainable bamboo outdoor flooring deck (7)

Parameter Produk

Spesifikasi 1850 * 140 * 18mm / 1850 * 140 * 20mm
Konten Kelembapan 6% -15%
4h Tingkat Ekspansi Ketebalan Rebus 10%
Kapadhetan 1.2g / cm³

Data Teknis

Item Tes

Asil Tes

Standar Tes

Brinell atose

107N / mm²

EN 1534: 2011

Kekuwatan mlengkung

87N / mm²

EN 408: 2012

Modulus elastisitas lentur (nilai rata-rata)

18700N / mm²

EN 408: 2012

Awet

Kelas 1 / ENV807 ENV12038

EN350

Gunakake kelas

Kelas 4

EN335

Reaksi kanggo murub

Bfl-s1

EN13501-1

Resistensi slip

(Uji ramp wet-oil)

R10

DIN 51130: 2014

Resistensi slip (PTV20)

86 (Garing), 53 (Basah)

CEN / TS 16165: 2012 Lampiran C

Kualifikasi Produk

Hot pressure (4)

Mesin pamisah

Hot pressure (5)

Mesin sing remove njaba lan njero kulit saka pring

Hot pressure  (1)

Mesin Karbonisasi

Hot pressure  (2)

Mesin Pencet Panas

Hot pressure  (3)

Mesin Pemotong (potong papan amba dadi panel)

Hot pressure  (4)

Mesin Sanding

Hot pressure  (5)

Mesin Penggilingan

Hot pressure  (6)

Jalur Minyak

Ngirim, Pengiriman lan Layanan Sawise

Kabeh barang biasane dikemas karo palet lan dikirim menyang wadhah segara.

Produk REBO pring M / D SERIES duwe wektu jaminan telung puluh taun (Residen) lan rong puluh taun (Komersial). Kanggo informasi luwih lengkap, coba hubungi kita.

Hot pressure  (7)
Hot pressure  (8)

FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka pabrikan. Pabrik kita dununge ing Nanjing Town, Zhangzhou City, Fujian
Sugeng rawuh ing pabrik kita.

P2. Apa jinis produk sampeyan?
A: Pring anyaman pring. Iki minangka jinis bahan decking.

P3. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo panel pring?
A: Ya, sambutan kanggo takon conto sampel

P4. Apa MOQ?
A: Biasane kita butuh 300 m2

P5. Apa ana produk sing digawe khusus?
A: Nggih. Mangga dihubungi kanthi luwih lengkap babagan rincian liyane.

P6. Apa periode jaminan?
A: Kita nawakake garansi 30 taun kanggo produk.

P7. Kepiye cara ngrampungake klaim kasebut?
A. Produk kita diterusake ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan standar inspeksi kualitas ilmiah. Yen keluhan pelanggan (Residen utawa Komersial) digawe sajrone rong taun wiwit tanggal tuku asli saka kita. kita bakal duwe hak kanggo ndandani cacat utawa nyedhiyakake produk kasebut kanthi gratis menyang pembeli asli, kalebu biaya penggantian tenaga kerja lan pengiriman barang lokal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk