produk

Gampang dipasang untaian anyaman ing jubin pring

Katrangan singkat:

Papan dek bambu nduweni tekstur pring sing apik banget lan menehi papan sing apik ing papan sing apik. Sisih dawa dipasang, kanthi joist sing bener (bisa uga logam, kayu, pring) set-up, REBO decking bisa dipasang kanthi cepet nganggo klip lan sekrup stainless steel, siji sisih bakal digabung karo joist, sisih liyane sisih kanggo bakal digandhengake karo decking.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

REBO® nggunakake sawetara proses unik kanggo nambah atose, stabilitas dimensi, tahan api lan tahan lama ing level sing unggul, lan tetep dadi warna alami, kanthi tampilan alami kayu atos. Papan dek bambu nduweni tekstur pring sing apik banget lan menehi papan sing apik ing papan sing apik. Bambu wis dadi salah sawijining bahan bangunan paling populer, saéngga macem-macem gaya, warna, lan metode panggunaan.

Easy installation strand woven bamboo outdoor flooring (2)

Fitur Produk lan Aplikasi

REBO untaian untaian minangka bahan alternatif sing ekologis lan awet. REBO nggunakake proses paten unik kanggo nambah kekerasan, stabilitas dimensi, lan daya tahan decking menyang level sing unggul. Suhu ultro suhu tinggi 220 treatment perawatan panas banget ngganti urutan molucular serat pring, kanggo njamin jamur, endhog cacing lan nutrisi lan ditampilake kanthi efek anti-moth, anti korosi lan anti-jamur. Iki digunakake ing omah, hotel, kantor, alun-alun, dalan, sekolah, villa, lsp

Easy installation strand woven bamboo outdoor flooring (3)
Easy installation strand woven bamboo outdoor flooring (4)

Rincian Produk

Papan dek bambu nduweni tekstur pring sing apik banget lan menehi papan sing apik ing papan sing apik. Sisih dawa dipasang, kanthi joist sing bener (bisa uga logam, kayu, pring) set-up, REBO decking bisa dipasang kanthi cepet nganggo klip lan sekrup stainless steel, siji sisih bakal digabung karo joist, sisih liyane sisih kanggo bakal digandhengake karo decking. Dadi dek bisa dicekel kanthi kenceng. Sistem iki ngirit wektu lan nyuda biaya tenaga kerja kanggo nginstal papan dek

Easy installation strand woven bamboo outdoor flooring (5)
Easy installation strand woven bamboo outdoor flooring (7)
Easy installation strand woven bamboo outdoor flooring (6)

Parameter Produk

Spesifikasi 1850 * 140 * 18mm / 1850 * 140 * 20mm
Konten Kelembapan 6% -15%
4h Tingkat Ekspansi Ketebalan Rebus 10%
Kapadhetan 1.2g / cm³

Data Teknis

Item Tes

Asil Tes

Standar Tes

Brinell atose

107N / mm²

EN 1534: 2011

Kekuwatan mlengkung

87N / mm²

EN 408: 2012

Modulus elastisitas lentur (nilai rata-rata)

18700N / mm²

EN 408: 2012

Awet

Kelas 1 / ENV807 ENV12038

EN350

Gunakake kelas

Kelas 4

EN335

Reaksi kanggo murub

Bfl-s1

EN13501-1

Resistensi slip

(Uji ramp wet-oil)

R10

DIN 51130: 2014

Resistensi slip (PTV20)

86 (Garing), 53 (Basah)

CEN / TS 16165: 2012 Lampiran C

Kualifikasi Produk

Hot pressure (4)

Mesin pamisah

Hot pressure (5)

Mesin sing remove njaba lan njero kulit saka pring

Hot pressure  (1)

Mesin Karbonisasi

Hot pressure  (2)

Mesin Pencet Panas

Hot pressure  (3)

Mesin Pemotong (potong papan amba dadi panel)

Hot pressure  (4)

Mesin Sanding

Hot pressure  (5)

Mesin Penggilingan

Hot pressure  (6)

Jalur Minyak

Ngirim, Pengiriman lan Layanan Sawise

Kabeh barang biasane dikemas karo palet lan dikirim menyang wadhah segara.

Produk REBO pring M / D SERIES duwe wektu jaminan telung puluh taun (Residen) lan rong puluh taun (Komersial). Kanggo informasi luwih lengkap, coba hubungi kita.

Hot pressure  (7)
Hot pressure  (8)

FAQ

Q1. Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita minangka pabrikan. Pabrik kita dununge ing Nanjing Town, Zhangzhou City, Fujian
Sugeng rawuh ing pabrik kita.

P2. Apa jinis produk sampeyan?
A: Pring anyaman pring. Iki minangka jinis bahan decking.

P3. Apa aku duwe pesanan sampel kanggo panel pring?
A: Ya, sambutan kanggo takon conto sampel

P4. Apa MOQ?
A: Biasane kita butuh 300 m2

P5. Apa ana produk sing digawe khusus?
A: Nggih. Mangga dihubungi kanthi luwih lengkap babagan rincian liyane.

P6. Apa periode jaminan?
A: Kita nawakake garansi 30 taun kanggo produk.

P7. Kepiye cara ngrampungake klaim kasebut?
A. Produk kita diterusake ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan standar inspeksi kualitas ilmiah. Yen keluhan pelanggan (Residen utawa Komersial) digawe sajrone rong taun wiwit tanggal tuku asli saka kita. kita bakal duwe hak kanggo ndandani cacat utawa nyedhiyakake produk kasebut kanthi gratis menyang pembeli asli, kalebu biaya penggantian tenaga kerja lan pengiriman barang lokal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk