Hubungi Kita

Fujian Golden Bambu Industry Co., Ltd.

Alamat

No. 175, National Rd 319, Zona Teknologi Tinggi Nanjing, Zhangzhou, Fujian

Telpon

0086-18150716576

0086-18159608600

Jam

Senen-Jumuah: 9 esuk nganti 6 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita