Babagan Kita

Fujian Golden Bambu Industry Co., Ltd.

didegaké ing 2011 lan jembaré 133.400 meter persegi. Pabrik kasebut dununge ana ing kutha Nanjing, kutha Zhangzhou, provinsi Fujian sing dadi papan paling apik kanggo tuwuh bambu. Iki minangka industri bambu modern lan perusahaan operasi kanthi misi "promosi proses perlindungan lingkungan global lan nyuda konsumsi sumber daya ekologis".

pic1

Tim kita ngemot 10 ahli sing darmabakti kanggo nggabungake riset bambu, 11 desainer paling dhuwur, 26 teknisi. REBO minangka jeneng merek, khusus kanggo nyebar budaya tradisional pring lan desain urip inovatif. Minangka pemasok dekan pring ruangan, pasar jaban rangkah AS, UE, Mideast, Australia, Asia, Amerika Selatan, lsp. 

10 ahli

11 desainer paling dhuwur

26 teknisi

Apa sing Ditindakake?

REBO (Fujian Golden Bambu Industry Co., Ltd) khusus ing R&D, produksi, lan pemasaran dekulasi prabot, lantai, klambi tembok, papan stabil jaran, balok, joist, pager, lan liya-liyane. 

Produk wis entuk meh 100 paten penemuan nasional lan paten praktis, lan nduweni Durabilitas Kelas 1, Gunakake Kelas 4, Reaksi Api Bfl-s1, Standar Emisi Formaldehida E1, persetujuan resistensi slip lan digunakake ing kebon, taman, hotel, sekolah, omah lan kantor, bangunan proyek, lsp. 

REBO khusus kanggo optimasi lan upgrade plank pring, tujuane kanggo filsafat ijo, ramah lingkungan lan sehat. Amarga durabiIity sing unggul, keamanan lan sifat fisik liyane, pring anyaman untai minangka pengganti WPC sing apik lan alami lan kayu anti-rotasi tradisional.