sugeng rawuh

Fujian Golden Bambu Industry Co., Ltd. didegaké ing taun 2011 lan jembaré 133.400 meter persegi. Pabrik kasebut dununge ana ing kutha Nanjing, kutha Zhangzhou, provinsi Fujian sing dadi papan paling apik kanggo tuwuh bambu. Iki minangka industri bambu modern lan perusahaan operasi kanthi misi "ningkatake proses perlindungan lingkungan global lan nyuda konsumsi sumber daya ekologis".

Tim kita ngemot 10 ahli sing darmabakti kanggo nggabungake riset bambu, 11 desainer paling dhuwur, 26 teknisi. REBO minangka jeneng merek, khusus kanggo nyebar budaya tradisional pring lan desain urip inovatif. Minangka pemasok dekan pring ruangan, pasar jaban rangkah AS, UE, Mideast, Australia, Asia, Amerika Selatan, lsp.

  • about (2)
  • about (1)
  • factory111
  • factory9

produk panas

Lantai Luar Ruangan Bambu Karbon Kuat lan Kapadhetan

Papan dek bambu nduweni macem-macem ciri: kuwat, hard, kerapatan dhuwur, stabilitas dhuwur, awet, lsp. Karakteristik kaya ngono ndadekake materi kasebut misuwur banget ing jagad iki. Luwih penting, iki minangka bahan sing ramah lingkungan sing nyuda pemotongan kayu kanthi gedhe, amarga pring duwe periode tuwuh sing cepet lan bisa ngasilake maneh sawise nglereni, nanging kayu duwe periode tuwuh sing dawa banget (luwih saka 25 taun), ngethok aggresif kayu bakal ngrusak alas lan lingkungan kanthi ala. Mula saka iku bahan pring akeh digunakake ing pirang-pirang bidang saiki.

Sinau
Luwih +

Decking outdoor Bambu tahan lama sing tahan lama

Bambu duwe akeh mupangat lan fitur ekonomi lan ekologis. Pring minangka tanduran sing tuwuh cepet ing saindenging jagad. Iki grapyak banget kanggo lingkungan lan nyuda potongan kayu sing akeh. Papan dek pring REBO digawe saka serat pring sing dikompresi lan diolah nganggo suhu tinggi, karbonisasi jero lan teknologi pencet panas, sing nggawe papan awet, lurus, keras lan kuwat. Dekor pring REBO ditampilake lumahing tahan slip (R10), sing cocog kanggo bocah, ingon-ingon, lan liya-liyane.

Sinau
Luwih +
  • Perawatan dekking pring – tips reresik lan perawatan

    Bambu minangka jinis suket sing kuat sing cocog kanggo nggawe teras lan papan dek sing atos banget. Dek pring ndadekake kebon sampeyan katon alami lan asri. Lantai pring abot ing njaba nggunakake bahan pring sing paling apik, lan digawe kanthi teknologi pemrosesan ...

  • carane nginstal decking pring

    Lantai pring sing abot uga diarani lantai sutra pring. Iki digawe saka serat pring berkualitas tinggi lan ditekan kanthi pirang-pirang ewu ton teknologi tekanan tinggi. Pilihan saka lantai pring jinis iki luwih apik tinimbang jubin pring sing biasa. Aku ...